Pølsehorn

 

Die hausfrau slår til igen 😉

Jeg har lovet en kollega at bage pølsehorn (igen), så vi alle kan sidde og spise og hygge i frokostpausen over noget godt hjemmebag.

I får her opskriften + lidt billeder 🙂

Pølsehorn
(12 stk.) 

50 g smør
½ liter mælk
50 g gær
4 tsk. sukker
2 tsk. salt
Ca. 800 g mel (jeg bruger ca. 500 g hvedemel & 300 g hvedeklid)
12 pølser (evt. kyllingepølser)

  1. Smelt smørret i en gryde og tilsæt mælken – blandingen skal værre lunken.
  2. Rør gøren ud i mælken og tilsæt de øvrige ingredienser – hold lidt mel tilbage.
    Et tip: dejen skal altså være lidt klistret, så bliver brøddene nemlig dejlig luftige. Tunge brød skyldes for meget mel.
  3. Stil dejen til hævning et lunt sted i ca. 1 time.
  4. Slå dejen ud på et meldrysset bord og del i 12 stykker – jeg får altid 14 eller 15 stk…
  5. Rul hver klump til en pølse og sno om pølserne.
  6. Lægges på en bageplade og pensles med æg.
  7. Bages i ca. 20 min. ved 200 graders varmluft – til de er flotte gyldne.

Bon appétit 🙂

|

Psyko-dej!!

|

 

|

 

|

60 stk. pølsehorn!!

|

XOXO
Frida 

|

Advertisements

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s