Spaghetti & salmon dish

Hey peeps!

Jeg håber, at I har haft en god dag 🙂
– forhåbentlig med mere spænding end hvad jeg har fået ud af en masse kemi i skolen..

Men så har jeg da i hvert fald fået lækker aftensmad! 🙂

|

Fuldkornsspaghetti med laks, spinat, shiitake svampe
og hjemmelavet hvidløgsolie med krydderurter – mums!
|

|

Overvej lige hvor meget hvidløg der er toppet op med..!

|

Det er noget så simpelt at lave:

  1. Pres 5-6 fed hvidløg og rør olivenolie i – den mængde der passer dig.
    Kom en smule krydderurter i (jeg har brugt Santa Marias krydderurtemix).
    Olien bliver bedst af at stå natten over i køleskabet, så hvidløgen rigtig kan trække i olien med urterne.

    |
  2. Kog fuldkornsspaghettien al dente.
    |
  3. Steg laksen på panden og hak den lidt i stykker, eftersom den bliver stegt.
    Smid spinaten på panden sammen med laksen – lige meget om du bruger frossen eller frisk spinat 🙂

    |
  4. Læg shiitakesvampene i blød i kogende vand ca. 10 min. (de skal være bløde). Svampene kan købes i asiatiske forretninger.
    Skær derefter ud i små stykker og steg med i laks & spinat.
    Drys lidt salt ved.

    |
  5. Anret maden og hæld hvidløgsolien over.
    |
    Bon appétit 🙂
    |
    XOXO

    Frida |

    |

Advertisements

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s