Baking substitutes

|

Healthier alternatives really does exist when it comes to baking!

|

|

Keywords:
baking, substitutes, beans, yoghurt, avocado, vanilla, stevia, chocolate

Advertisements

10 thoughts on “Baking substitutes

    • Hej Line 🙂
      Har du prøvet det? Umiddelbart tænker jeg, at æblegrøden vil give en ekstra sødme, som smør ikke giver, og at chia-/hørfrøgrød giver “knas”?
      Det skal man vel lige tage højde for? 🙂

      Like

  1. Jeg har prøvet æblegrøden, og det synes jeg fungerer rigtig fint – jeg tror det handler om ikke at bruge søde æbler, samt at tilsætte noget citronsaft til grøden og intet sødemiddel – alt efter hvad man bager, kan man evt. skære en smule ned på sukkeret, det er jo også kun sundt 🙂 Chia/hørfrøgrød har jeg brugt i boller (glutenfri) og der har jeg undgået knas, i hvert fald 🙂

    Hvide bønner kan desuden også bruges ligesom de sorte og kan også anvendes i bolledej, hvilket er en stor fordel i glutenfri boller/brød som ellers tit bliver tørt 🙂

    Like

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s